Sparen


Sparen. Wie doet dat niet?

De één stort een vast bedrag per maand, de ander wat over is. Ook vakantiegeld wordt regelmatig meteen naar een spaarrekening overgeboekt. Natuurlijk komt het wel eens voor dat het weer nodig is, en wordt het er net zo snel weer afgehaald. Moet kunnen toch? Dat vinden wij ook! Je moet altijd bij je geld kunnen als je dat wilt.

Wat wij ook vinden is dat rente structureel één van de hoogste moet zijn en niet in aanvang een hoge rente en daarna een lagere rente. Lokrente noemen we dat. Wij hebben daarom contacten met de beste aanbieders van klassieke spaarrekeningen, internetspaarrekeningen en depositosparen (lange termijn sparen).

Alle aanbieders die wij voor u in huis hebben, hebben allen een vergunning van de Nederlandsche Bank waardoor uw spaargeld is beschermd door de overheid tot EUR 100.000,- per rekeninghouder, per bank.

Voor iedereen is er wat te vinden: flexibiliteit of juist een hogere (deposito)rente op de spaarrekening als u denkt het geld een tijd niet nodig te hebben. Zeker is in elk geval dat de aanbieders die wij voor u hebben geselecteerd, gegarandeerd de beste zijn uit de markt met een dekking van de Nederlandsche Bank.

Klik hier als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken.